11 Temmuz 2013

Tavsiye Kanalı'nı Tavsiye Ediyorum :)

       Bugün sabah kapı çalındı. Bir kargo elemanı... Düşündüm, son zamanlarda birşeyler almış mıydım internetten? Hayır. Birinden bir paket de beklemiyordum. Meraklandım, hemen açtım paketi. Mutluluk çıktı paketin içinde. Her önünden geçtiğimde içeri girmeden edemediğim English Home mağazasının hediyeleri vardı pakette.


   Kumaş kaplı askılar, mutfak havlusu olarak da kullabileceğim küçük havlu ve vücut losyonu...

               Tabii hediyelerin asıl kaynağı "tavsiyekanali.com" sitesiydi. Belki duymayan bilmeyen vardır. Bu siteye üye olup tavsiye meleği oluyorsunuz. Ardından çeşitli kampanyalar oluyor ve katılıyorsunuz. Bazı ürünleri herkesten önce siz denemiş oluyorsunuz, bazıları ise bildiğiniz gördüğünüz ama kullanmadığınız yada yeniden kullanmak isteyeceğiniz ürünler oluyor. Üstelik de kargo ücreti dahil hiçbir ücret ödemeden evinize kadar geliyor ürünler. Örneğin sitenin ilk kampanyası "teremyağ" kampanyasıydı. Bu kampanya ile 3 adet teremyağ, bir yemek kitabı ve mutfak önlüğü gelmişti. Teremyağlarımızı alıp hediye gelen kitaptaki tariflerde kullanarak denedik. Sonra Dimes kampanyası vardı bir de. Dimesin yeni çıkardığı parçacıklı portakal suyunu herkesten önce denemekti kampanya ancak maalesef ben ona katılamadım. Bu seferki Englih Home kampanyası ise 2 hatta belki 3 ay önce başlamış bir kampanyaydı. Artık unutmuştum bile. Ama gelen bu paket geç olsun English Home olsun dedirtti :)
                Teşekkürler English Home, Teşekkürler Tavsiye Kanalı...

10 yorum:

  1. pehh ne şanslısın :)
    ben de tavsiye kanalının tavsiye meleğiyim, her kampanyaya katılmama rağmen henüz kapımı çalan kimse olmadı :(

    YanıtlaSil
  2. Acele etme belki senin ürünler de kargodadır?:)

    YanıtlaSil
  3. bende yeni üye oldum acemiyim bakalım nasol olacak.güle güle kullan hediyelerini arkadasım

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim inşallah daha güzellerini de size gönderirler:)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. püf noktası varmı?? bende üye olalı çok oldu ama bişey olduğu yok :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum sanırım kampanyalarda kişi sayısı sınırı var. Erken başvurmayı deneyin bir de...

      Sil
    2. Ha bir de üye olmak yeterli değil kampanyalar için "katılmak istiyorum" butonuna tıklamanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi?

      Sil
    3. bende katilmak istiyorum yazisina tikliyorum ama katildigima dair bisey cikmiyo nasil olmasi gerekiyo yardimci olurmusunuz yeni uye oldu ondanmi acaba

      Sil