23 Aralık 2011

Peçete Halkaları

Aslında bunları yapalı neredeyse 1 yıl oluyor ama o zamanlar blog sahibi değildim:) Peçete halkalarımı yapmaya başlamadan önce bitmiş alüminyum folyo ve streç film rulolarını kestim. Sağlam bir zemine ihtiyacım olduğu için onları seçtim ama çok sert oldukları için keserken epey zorlamışlardı. Eşit aralıklarla 8 tane parça kestikten sonra her bir parçanın etrafında kurdela gezdirip yapıştırdım. Ardından üstünede boncukçularda her çeşidi bulunabilen bir süs yapıştırdım ve sonunda kullanıma hazırdılar:)




12 yorum:

  1. rulodan falçatayla kesmeyi ben de denedim, nasıl başardıysam parçalandı.Peçete halkaları çok güzel olmuş, ışıl ışıl..

    YanıtlaSil
  2. Bende keserken epey zorlandım. Falçata değil de keskin bir bıçak kullandım, ekmek bıçağı gibi olanlardan. Belki o yüzden parçalanmamıştır. Bu arada teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Bloguma hoşgeldin meslektaşım:)) Ben de işsizim ama çalışma hayatım bittiği için. Kimya Mühendisliği'nin revaçta olduğu zaman diliminde yaşadığım için işsiz kalmadım:)) Olsun sen de bulursun eninde sonunda bir iş. Şimdilik hobilerimizle uğraşalım değil mi? Belli mi olur? Belki oradan bir ekmek kapısı açılır. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. elinize sağlık çok güzel olmuş sevdim ben...

    YanıtlaSil
  5. @Nedret teşekkürler sen de benim bloguma hoşgeldin:) Sen bana göre daha şanslıymışsın demek, ben mesleğimin revaçta olduğu bir zamana hiç denk gelemedim ve gelemeyeceğimde galiba:) Ama dediğin gibi iyi tarafından bakalım; bir işim olsa böyle şeylerle uğraşamazdım:)
    @03belinda hoşgeldin:) ve teşekkür ederim beğenin için..

    YanıtlaSil
  6. ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR CANIM..
    EMEĞİNE SAĞLIK.
    TAKİBİNDEYİM
    SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim. devamı gelicek inş. peçete halkalarınında başka işlerinde. Fotoğraflarını çekip yayınlamaya üşenmezsem tabi:)

    YanıtlaSil
  8. çok şık ve güzel olmuşlar ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim alanay:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzeller ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş ellerinize sağlık ben de denicem en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil