18 Kasım 2011

Stickerlarım

        Öncelikle merhaba. Evimin ve ihtiyacı olan her yerin boş işler müdürü olarak görev yaptığımdan :) benim işim geriye dönüştürmek yada yeni birşeyler üretmek. :)

        Bu aralar da stickerlara merak saldım. Tabi bazı sitelerde yapan arkadaşlardan gördüklerimde örnek oldu. Biraz uğraştırdı ama eğlenceliydi. En küçüğü dalgıç olmasına rağmen en çok da o uğraştırdı aslında. Çizmek, çizdiğimi kesince düzeltmek vs zaman aldı.
 

         Siyah düz renk ve kırmızı düz renk 1TL'den birer metre kendinden yapışkanlı kağıt aldım. 
3 sticker yaptım ama 3ü bittiğinde elimdeki kağıtların yarısı hala duruyordu. Bakalım kalan yarısınada bişeyler yaparım belki:) 

        Yapılışlarına gelince; şablon yok ama sadece balıkadamı internette gördüğüm bir benzerine baka baka çizip keserek yaptım. Diğerleri ise düz yada yuvarlak kesilmiş yapışkanlı kağıtların kafamdaki şekle göre yapıştırılmasından oluşuyor. Kardanadamın ağzı, gözleri, göbeği zaten irili ufaklı yuvarlaklar, elleri, yüzündeki ve göbeğindeki kenar çizgileri ise düz kesilmiş yapışkanlı kağıtları meyilli yapıştırarak yaptım. Semazende aynı şekilde... Sadece kardanadamın şapkasını, semazenin kavuğunu ve sakalını yapışkanlı kağıt arkasına şekil çizip keserek yaptım. Hepsi bu kadar:)

İşte bu buzdolabımı süsleyen kardanadamım:) Kırmızı şapkasını yapana kadar gayet karizmatikti:) Şapka onu biraz bozdu ama bakalım belki fötr şapkaya çeviririm sonra:) 



  
Bu da klozet üstündeki dalgıçım;


 
Ve bu da antreye yaptığım semazenim;




Biri kardanadam, biri dalgıç, biri semazen. Ev adam doldu sanki ama olsun bence güzel oldu:))

12 yorum:

  1. Kardan adama, dalgıça bayıldım. Ben hazır sanmıştım valla çok begendim ellerinize saglık :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:) Evime gelip görenlerde ben yaptım diyince, hazır alıp yapıştırdım anlamında yaptım dediğimi sanıyorlar:)

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş görünüyorlar. Dalgıcı çok beğendim. Bravo!
    Fiyat vererek bilgilendirdiğin için de teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Herkes dalgıçı beğeniyor, kardanadama tatlı diyor yazık semazenimi beğenen yok üzülecek:) Teşekkür ederim Nergiz GP, yaparsan paylaşırsın sende inş.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel sticker lar ..özellikle dalgic.. Eminim cok ugrastirmistir...kardan adamn sapkasi da güzel bence.. Hem de buzdolabina cok uygun bir resim..;))))))
    Semazen de cok güzel

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim nar çiçeği. Ben de senin çalışmalarını çok beğendim, özellikle ütülenen boncukların nasıl yapıldığını çok merak ettim?:)

    YanıtlaSil
  7. Elinize sağlık çook güzeller ama kardan adam ve buzdolabı olayına bayıldıım:)

    YanıtlaSil
  8. ebru teşekkür ederim. Bu arada bloguma hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  9. inanmiyorummmmmmm nasil gormedim ben bunlarii ne kadar guzeller hazirlarindam hic farki yok buzdolabi cok eglenceli tam yerine uymus en cok dalgici begendim semazeni nasil yaptigina daha cok sasirdim valla ince ve cizgileri daha ki rimli bravo cnmm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa demekki ilgisiz bir izleyicisin, bir daha olmasın:) şaka bi yana teşekkür ederim. fırsat olur görüşürüz de senin kuş stickerları yaparsam o zaman alırım iltifatların gerisini:)

      Sil
  10. çok güzel yapmışsınız elinize sağlık bende çok yapmak istiyorum böyle evde değişik şeyler yapmak hoşuma gidiyor o dediğiniz kağıt nerden alınıyor birde ne ile çizip boyuyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapışkanlı folyo kağıtları Koçtaş, Tekzen, Bauhaus, Baumax gibi yapı marketlerden bulabileceğiniz gibi 1milyoncu denilen Japon Pazarlarından da bulabilirsiniz. Genelde yapı marketlerde daha pahalı oluyor. Ben 2 tane- biri kırmızı ve biri siyah yapışkanlı folyo almıştım. Şekilleri kurşun kalemle çizip kestim ve zaten etiket gibi kendinden yapışkanlı oldukları için kestikten sonra da yapıştırdım, bu kadar. Şimdiden kolay gelsin...

      Sil